icn хостинг

Промо код за ICN.BG

Дългогодишното ни партньорство с най-голямата и към момента иновативна хостинг компания в България ICN.bg, договорихме страхотен безсрочен промо код, чрез който нашите лоялни посетители ще могат да се възползват. Той ще е валиден при покупка или подновяване на домейн имена или хостинг услугите на компанията.

icn хостинг

ICN.bg се отличава с невероятно достъпни и адекватни услуги, изключително бърз и компетентен съпорт, както и с изгодни цени. Ние често ги използваме при създаване и поддръжка на клиентски сайтове и към момента нямаме никакви оплаквания.

Как да се възползвам от промо кода

Промоционалният код, чрез който винаги и по всяко време, безсрочно имате възможност да подновявате и купувате хостинг и домейн с намаление е ihost10. 

Какви са отстъпките, които ще получа

Този промо код може да Ви служи винаги, когато се наложи закупуване или подновяване на съществуваща услуга, като:

  • хостинг план – 10% отстъпка от общата цена;
  • домейн – 5% отстъпка от общата цена.

Колко време ще бъде валиден промокодът

Промоционалният код ihost10 е вечен и безсрочен. Той може да се използва всеки път, когато Ви се наложи да купите или удължите периода на съществуващи хостинг и домейн. Той е предназначен за редовните посетители на нашия сайт и така всъщност Вие ще можете да спестите значителна сума от годишните такси за подновяване.

Как да го приложа

Платформата на ICN.bg за подновяване и покупка на предлаганите от нея услуги е изключително иновативна и интуитивна. Тя е създадена на принцип за преминаване от една стъпка към друга, като по този начин облекчава процеса. В тази връзка, в една от стъпките ще достигнете до момента за плащане, където ще откриете специалното поле за въвеждане на промоционаленкод. В него трябва да въведете ihost10 и да натиснете бутона “Провери”. В този момент система ще преизчисли общата сума с отстъпката и ще видите как тя ще намалее.

Е, честито, вече би трябвало да сте спестили доста средства, както Вие, така и клиентите Ви, което пък Ви дава конкурентно предимство в бранша. По-хубавата новина в случая, е че тази промоция е вечна и Вие отново ще можете следващия път да се възползвате от нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *