superhosting

Промо код за SuperHosting.bg

В хода на партньорството ни по поддръжката и менажирането на съвместни и клиентски проекти със Superhosting.bg беше създаден специален промо код, който предоставя сериозни отстъпки при покупката и подновяването на хостинг и домейн имена.

superhosting.bg

Superhosting.bg е един от пионерите в отрасъла в България и ние дълги години сътрудничим с тях. Имаме редица проекти, които се хостват на техни сървъри и можем само да ги поздрави за техния професионализъм, компетентност и високо ниво на клиентска поддръжка. Платформата им е изключително интуитивна за навигация и лесна за използване. Как обаче да приложим настоящата отстъпка?

Кой промо код да използвам

За да се възползвате от специалната отстъпка, която беше любезно предоставена от Superhosting.bg, трябва да изпишете в специалното поле ihost10. Къде точно трябва да го въведете и колко време ще бъде валиден той? Колко процента ще Ви намали общата сума за плащане? Предстои да разберем!

Колко процента е отстъпката при покупка или подновяване на хостинг и домейн

Без значение дали подновявате съществуващи вече акаунти или регистрирате нови, промо кодът ihost10 ще Ви осигури следните намаления от общата дължима цена:

  • Хостинг план – 10% намаление от цената;
  • Домейн име – 5% намаление от цената.

Какъв е периода на валидността

Отстъпката при въвеждането на промо код ihost10 е безсрочна. Тази комбинация ще е вечно активна, което означава, че в бъдеще Вие можете да спестите сериозни средства на Вас и клиентите Ви. Това е особено валидно при употребата на по-скъпи услуги, като наемане на виртуални сървъри и други. Тази комбинация може да Ви е изключително полезна ако се занимавате с поддръжка на множество клиентски сайтове или Ваши собствени.

Как да приложа кода и да се възползвам от отстъпката

В процеса на подновяване, Вие ще преминете през различни етапи, докато достигнете до стъпката за заплащане на общата дължима сума. На същия екран трябва да намерите полето за въвеждане на промо код. В него въведете ihost10 и натиснете бутона “Приложи”. Системата мигновено ще приложи съответното намаление и ще преизчисли общата стойност. Това трябва да го правите всеки път, когато купувате нови хостинг и домейни или подновявате периода на валидност при съществуващите.

Надяваме се да сме били полезни с този малък подарък от нас и Superhosting.bg. Молим ако статията Ви е била полезна да я споделите с приятелите и клиентите Ви в социалните мрежи. Ще се радваме също да споделите мнение дали наистина тази комбинация е проработила при Вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *